You are here:

Športno društvo ŠLOSARČEK


 

 

Športno društvo Šlosarček je bilo ustanovljeno konec  leta 2007 z namenom sproščanja in športnega udejstvovanja, predvsem pa z namenom, da se današnji človek, ki je prezaseden, preobremenjen, lahko ob aktivnostih (ki jih bo izvajalo omenjeno društvo) sprosti in popolnoma razbremeni ter tako lažje premaguje svoj vsakodnevni stres. Ideja o športnorekreativnem društvu, ki bi pokrivalo širok spekter dejavnosti in se ne bi ozko usmerilo le na en šport, je dolgo tlela v glavah in debatah nekaj prijateljev.

Društvo ima sedež v Višnji Gori in trenutno združuje okoli 70 šlosarčkov. Upravni odbor društva šteje sedem članov pod vodstvom predsednika Boštjana Koščaka. V povezavi s poklicno usmeritvijo nekaterih ustanovnih članov (ključavničarstvo) smo društvo poimenovali Šlosarček. Na dolgoletnih zimskih smučanjih smo namreč organizirali prijateljska tekmovanja za nagrado pa si omislili zlatega, srebrnega oziroma bronastega Šlosarčka.

V program smo člani vključili izlet v adrenalinski park, kolesarske izlete, spust s kajaki po reki Krki, športne igre, jadranje, košarko, odbojko na mivki, soteskanje, enodnevno oziroma večdnevno smučanje in različne športne turnirje (nogomet, tenis, košarka, tarok, šah, naseljenci otoka Catan, monopoli, človek ne jezi se ipd.).

Vsi, ki vas zanima tovrstno druženje, ste vabljeni k vpisu. Za dodatne informacije nam lahko pišete na naš elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pa nas pokličete po telefonu na mobilno telefonsko številko 041/756-980 (Boštjan Koščak) ali  041 365 470 (Jože Rozina).